Cabinet de Psihoterapie si Testari Psihologice   

Teorii in psihoterapie

Fiecare dintre noi are libertatea sa aleaga de unde sa-si procure informatia dorita, cu atat mai mult cu cat caile de abordare a celor mai diverse puncte de interes cunosc astazi o facilitare indiscutabila. De aceea am hotarat sa nu ma preocup de descrieri si teoretizari ale conceptelor legate de psihologie si psihoterapie, simptomatici, strategii, etc., itemii specifici acestora fiindu-va oricand la indemana, atat timp cat aveti curiozitatea sa faceti diferenta intre parerile avizate, stiintifice, si cele rastalmacite dupa bunul plac de doritori de a emite opinii.
Pe de o parte, multitudinea de informatii la care astazi avem acces este binevenita, pe de alta, ne vine cu atat mai dificil sa distingem intre ceea ce merita luat in calcul, si ce nu. De aceea, a nu descifra corect termenii din psihologie, psihopatologie, psihosomatica, cei legati de stari, trairi, comportamente, poate constitui cauza principala a grabei cu care unii oameni se autodiagnosticheaza, fara a cere parerea unor specialisti.
Prin urmare, pana la o intalnire non-virtuala, va ramane ca de obicei liberul arbitru in a consulta locatii web ca cele inscrise in pagina de legaturi, in vederea imbunatatirii cunostintelor despre terapii consacrate si alte lucruri ce servesc alinarii sufletului.

Aceasta libertate de a cauta raspunsuri la intrebari, ori de a intelege mai multe despre viata noastra, se exprima in ceea ce ma priveste in a-mi recunoaste placerea de a vorbi tête-à-tête despre bucurii, greutati, despre relaxare, locuri preferate, imaginatie, in a-mi asuma rabdarea si deschiderea de a asculta, si, nu in ultima instanta, in decizia de a nu scrie aici despre aceste lucruri, de teama ca nu cumva, cuvantul scris sa nu poata cuprinde insemnatatea privirii si a gesturilor.


   


   

Home

Psihoterapie
Prezentare
Elogiu hipnoterapiei
Teorie
Psihoterapie individuala
Psihoterapie de cuplu

Testari psihologice
Prezentare
Examinari

Competente

Legaturi utile

Contact

   

    
Sitemap - Copyright © 2009-2013 EgoTonic - Special thanks to www.Ceai-Verde.ro